Креативность и творческие способности студентов как компоненты будущей профессиональной деятельности - Шандрук, Сергей (Զանգակ հրատ.)
Հոդվածում հիմնավորվում են ստեղծարարությունը և ուսանողների ստեղծագործական ունակությունները, որոնք անհրաժեշտ պայմաններ են ուսանողների ապագա մասնագիտական գործունեությունը հաջող կազմակերպելու համար: Հայտնի է, որ ապագայում կրթության որակը պետք է որոշվի ըստ կրթական հաստատության կարողության՝ ստեղծել պայմաններ ոչ ավանդական մտածելաձևի զարգացման, պայմաններին հարմարվելու համար և հետագայում փոխել սոցիալական միջավայրը մասնագետ անհատի ստեղծագործական կարողությունների զարգացման շնորհիվ: The article considers creativity and creative abilities of students as necessary conditions for the successful implementation of their future careers. It is informed that the quality of education in the future should be determined by the ability of the institution is to create conditions for the development of unconventional thinking, the ability to adapt and, subsequently, to change the social environment, thanks to the development of creative abilities of the individual professional.
Keywords: Менеджмент в образовании