Режиссерский анализ предлагаемых обстоятельств - Оганесян, А. А. (Մանկավարժ հրատ․)
Воображение каждого человека развивается и работает по-своему. Это многообразие оттенков человеческого воображения обусловливается различием индивидуальных особенностей восприятия окружающей действительности. Поэтому творческое вообра ражение каждого актера-творца, анализирующего предлагаемые обстоятельства драматургического материала, обладает особой логикой, особым ритмом, своими капризами и причудами. Տվյալ հարցի վերլուծությունը հնարավորություն է տալիս հետևել ռեժիսորի ստեղծագործական և անհատական զարգացմանը, ռեժիսորական կադրերի պատրաստմանը բարցրագույն ուսումնական հաստատություններում: Հոդվածը ուսումնասիրում է ռեժիսորական կադրերի պատրաստման խնդիրները: Հոդվածը ոչ միայն ուսանողների, այլ նաև դասախոսների համար է, նրանց համար ովքեր իրենց կյանքը կապել են ռեժիսորի մասնագիտության հետ: The article gives opportunity to observe the development of creative individuality of a beginning director. The development of the produsers, staff in higher edicational establishment on the initial stage of development. The article is useful and necessary not only for the students but also for the professors of the given speciality.
Keywords: Сценография