Некоторое применение каменных порошков при изготовлении фрикционных накладов - Налбандян, Г. Б.; Товмасян, А. Б.; Нерсисян, А. А.; Овсепян, В. Г.
Մշակվել է նոր մետաղակերամիկական նյութ' տուֆի բազալտի փոշիների օգաագոբծմամբ: Փորձնական ճանապարհով, երկու նյութերի հաճար, որոշվել է մաշակայունությանը ե շփման գործակցի ջերմաստիճանից կախվածությանը: Աոաջարկված է շփվող մակերեսների մտշի հաշվարկի նոր մեթոդիկա անշարժ մատ պատվոդ սկավառակ շփման սխեմայի հաճար:
Keywords: Механика