Об асимптотике решения спектральной задачи для эллиптического уравнения - Марянян, С. М.
Աշխատանքում փոքր պարամետրի մեթոդով կառուցված Է սպեկտրալ խնդրի լուծման լրիվ ասիճպաոտիկան էլիպաիկ մեկ հավասարման համար:
Keywords: Математика