Ընտանեկան դաստիարակության առանձնահատկությունները փոխակերպվող հասարակության մեջ - Մանուկյան, Ա. Լ. (Մանկավարժ հրատ․)
Հոդվածում քննարկվում են համաշխարհային տնտեսական գործընթացներով պայմանավորված փոխակերպվող հասարակության ընտանեկան դաստիարակության խնդիրների առաջացման պատճառներն ու դրանց լուծման հնարավոր ուղիները: В статье обсуждаются причины возникновения проблем семейного воспитания в меняющемся обществе и возможные пути их решения, обусловленные глобальными экономическими процессами. The article discusses the causes of problems in family upbringing in a changing society that is shaped by global economic processes. Possible solutions to these problems are discussed.
Keywords: Ընտանեկան դաստիարակություն