Экстремизм в информационно-коммуникативном пространстве публичной политики современного социума - Юрченко, Наталья (Զանգակ հրատ.)
Currently, extremism as a very aggressive form of behavior is not an ideologically homogeneous political trend. In this sense we can speak of a heterogeneous content of this phenomenon, including the so-called “social products” of the modern andpostmodern society, on the one hand, and sociocultural traditionalist elements - on the other. Էքստրեմիզմը՝ իբրև վարքի ծայրահեղ ագրեսիվ ձև, այսօր չի դիտարկվում որպես գաղափարական միասեռ ինչ-որ քաղաքական հոսանք: Այդ իմաստով կարելի է խոսել այդ երևույթի հետերոգեն բովանդակության մասին, որը դրսևորվում է մի կողմից որպես, այսպես կոչված, մոդեռն և պոստմոդեռն հասարակության, մյուս կողմից՝ ազգային-ավանդութային, սոցիոմշակութային ածանցյալում ստեղծված «սոցիալական արտադրանք»:
Keywords: Политика