Minimizing Chaos Through Cooperative Classroom Management - Gena Rhoades (Զանգակ հրատ.)
Հեղինակն ընդգծում է օտար լեզվի ուսուցման գործընթացում համագործակցային ուսուցման արդյունավետությունը և ի մի է բերում տարիներ շարունակ իր ուսուցչական գործունեության ընթացքում կիրառած համագործակցային մեթոդները, որոնք զարգացնում են սովորողներին հազորդակցական կոմպետենցիան: Առաջարկվում են մի շարք ռազմավարություններ, որոնք կարելի է կիրառել դասի խթանման, նոր նյութի ամրապնդման, հին նյութի ամփոփման համար: В статье подчеркивается результативность применения метода взаимодействия в процессе преподавания иностранных языков. Обобщается опыт многолетней преподавательской практики применения в учебном процессе вышеназванного метода, развивающего коммуникативную компетенцию учащихся. Предлагаются различные стратегии, которые можно использовать при нарушение дисциплины в классе, а также при закреплении нового материала, равно как при обобщении пройденного.
Keywords: Education Management