Музыкальный замысел и порождение музыкального произведения - Марина Шамахян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Գեղարվեստական բնագրի ծագումը որոշում են հինգ գործոնները
Keywords: M Music and Books on Music; M Music