Терапия лишением смысла как метод преодоления игровой зависимости - Худоян, Самвел (Զանգակ հրատ.)
Հոդվածում ներկայացված է խաղամոլների հետ իրականացվող հոգեթերապևտիկ աշխատանքի հեղինակային մեթոդիկա։ Մեթոդիկան հիմնվում է այն ենթադրության վրա, որ այնպես ինչպես գործունեության իմաստավորումը բարձրացնում է այն իրականացնելու մոտիվացիան, նույն ձևով էլ անցանկալի գործունեության (տվյալ դեպքում խաղամոլության) իմաստազրկումը կնպաստի նրա հաղթահարմանը ։ The author՛s method of gambling addiction therapy is represented in the article. The method is based on the assumption and understanding of the meaning of an activity which motivates the person to its realization. The understanding of lack of the meaning in an unwanted behavior (in this case, gambling) and it will contribute to overcome it.
Keywords: Психология