Эволюция парадигмальных изменений в психологии восприятия и их ограничения - Есаян, Гор (Զանգակ հրատ.)
The article represents the evolution development of perception theories throughout the history of psychology and those spheres of perception psychology attitude which are being researched in modem psychology. It is also mentioned that those theories demonstrate productive attitude. Հոդվածում ներկայացված է, թե հոգեբանության պատմության ընթացքում ինչպիսի էվոլյուցիոն զարգացում են ունեցել ընկալման տեսությունները և արդի հոգեբանությունում ընկալման հոգեբանույան որ մոտեցման շրջանակներում են առավելապես կատարվում հետազոտությունները: Աշխատանքում նաև նշվում է, որ այդ տեսությունները ցուցաբերում են արդյունքային մոտեցում:
Keywords: Հոգեբանություն