Դարձվածների նույնականությունն ու տարբերությունը և դրանց դարձվածագրական մշակման աոանձնահատկությունները - Լիլիթ Տեր-Գրիգորյան (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Проблема тождества и отдельности фразеологизмов язляется одним из самых актуальных вопросов фразеологии и фразеографии.
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature