Об асимптотике решения смешанной задачи для гиперболического уравнения шестого порядка с малым параметром - Марянян, С. М.
Աշխատանքում կառուցված է փոքր պարամետրից կախված վեցերորդ կարգի հիպերբոլական տիպի հավասարման խաոը խնդրի լուծման լրիվ ասիմպտոտիկան։ The full athymptotics for the solution o f mixed problem for hyperbolic equation of sixth order with little parameter being built in this work.
Keywords: Математика