Պետական կառավարման բարեփոխումների միջազգային փորձը և առանձնահատկությունները - Զալինյան, Ա. Մ. (Մանկավարժ հրատ․)
Հոդվածում առանձնացվել և վերլուծվել են զարգացած երկրներում պետական կառավարման բարեփոխումների իրականացման տարածված ռազմավարությունները, գործընթացները և դրանց իրականացման գործիքակազմը: Դիտարկվում են բարեփոխումների հնարավոր բացասական կողմերի արտահայտման ձևերն ու դրանց կանխարգելման միջոցները: В работе сделана попытка определить наиболее распространенные стратегии, процессы и инструменты осуществления реформ государственного управления в развитых странах. The paper seeks to identify the most common strategies, processes and tools for implementing public administration reform in developed countries. The main focus has been on the possible obstacles to the reform of public administration policy.
Keywords: Պետական կառավարում