Особенности протекания кризисов в спортивной карьере: пути преодоления - Зинова, У. А.; Карапетян, В. С. (Մանկավարժ հրատ․)
Статья посвящена актуальному вопросу кризисных состояний. В статье доказывается, что кризисная ситуация задевает все структуры личности, действует на все стороны жизни, описывается влияние кризиса на личность спортсмена. Հոդվածը նվիրված է ճգնաժամային վիճակների հրատապ խնդրին: Հոդվածն ապացուցում է դա ճգնաժամային իրավիճակը ազդում է անհատականության բոլոր կառուցվածքների վրա, ազդում է անհատականության բոլոր կառուցվածքների վրա, ազդում է կյանքի բոլոր ասպեկտների վրա, նկարագրում է ճգնաժամի ազդեցությունը մարզիկի անհատականության վրա: The article is devoted to the current issue of crisis conditions. The article proves that the crisis situation affects all the structures of the individual, acts on all sides of life, describes the impact of the crisis on the personality of the athlete.
Keywords: Психология