Необычный роман Э. Химльзенрата -“Сказка о последней мысли” - Арустамян, М. С.
Վերջին մտքի հեքիաթը» վեպում գերմանացի գրող Է. Հիլզենրաթը արևելյան հեքիաթի ոճով ներկայացնում է XIX դարի վերջին և XX դարի սկզբին Օսմանյան կայսրությունում հայ ժողովրդի ճնշման ու բռնահանման պատմությունը:
Keywords: Филология