Основные показатели физического развития и гемодинамики у школьников НКР в мирное время, во время воины и перемирия - Агасян, А. Б.
Պարզված է, որ պատերազմի տարիներին 6-16 տարեկան դպրոցական տղաների և աղջիկների ֆիզիկական զարգացման և հեմոդինամիկսւկան հիմնական ցուցանիշները պատերազմի ժամանակ խաղաղ ժամանակաշրջանի համեմատ նշանակալի չափով պակասել են և դրանք հրադադարի 3 տարիների ընթացքում դեռ լրիվութամբ չեն վերականգնվել:
Keywords: Биология; Физическая развития; Арцах