Региональное экономическое самоуправление: цели и принципы - Гайк Саркисян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
ՍՄԿԿ XXVII համագումարի և կուսակցության Կենտրոնական կոմիտեի հունիսյան (1987) պլենումի առաջադրած խնդիրների գործնական իրագործումը, ի թիվս այլ միջոցառումների, պահանջում է տնտեսագիտական մեթոդներով վերակառուցել ռեգիոնալ տնտեսավարման մեխանիզմը, բարձրացնել հատկապես կառավարման տերիտորիալ ձևերի դերը։
Keywords: Political Science; H Social Sciences; Economic Theory; J Political Science