International Conference “South Caucasus: Current Challenges to Stability and Security” - Iskandaryan, Gohar («Քոփի Փրինթ» տպագրատուն)
2023 թ. նոյեմբերի 28-ին ՀՀ Գիտությունների ազգային ակադեմիայի նիստերի դահլիճում ՀՀ ԳԱԱ արևելագիտության ինստիտուտը կազմակերպել էր «Հարավային Կովկաս. կայունության և անվտանգության արդի մարտահրավերները» խորագրով միջազգային գիտաժողովը։
Keywords: International conferences; South Caucasus