Կոլորադյան բզեզի կենսակերպի որոշ առանձնահատկությունները ԼՂՀ ֊ ում և նրա դեմ տարվող պայքարը - Թորոսյան, Ա. Հ.
При исследовании выяснилось, что на территории НКР изучение особенностей происхождения колорадского жука и применение препаратов против вредителя дают хорошие результаты.
Keywords: Միջատներ; Վնասատուներ և հիվանդություններ; Արցախ