Սովորողների նկատմամբ անհատական մոտեցումը որպես նրանց գիտեւիքների որակի բարձրացման միջոց - Յարամիշյան, Մ. Բ.
В данной статье делается попытка индивидуального подхода к учащимся, выявление основных путей и форм повышения качества знаний, принимая за основу многолетний опыт обучения и исследования.
Keywords: Դասավանդման մեթոդաբանություն