Գործարար անձանց գործառութային հնարավորությունների դրսևորման հոգեֆիզիոլոգիական առանձնահատկություններն անցումային հասարակությունում - Մկրտումյան, Վազգեն (Տիգրան Մեծ)
Հոդվածում քննարկվում են անցումային հասարակության, գործարար անձանց՝ արդյունավետության ապահովման ֆունկցիոնալ հնարավորությունների հիմնախնդիրները: Հետազոտական ճանապար- հով բացահայտված են գործարար անձանց ֆունկցիոնալ հնարավորությունների դրսևորման հոգեֆիզիոլոգիական առանձնահատկությունները, ինչպես նաև գործունեության արդյունավետության ապահով- ման գործոնների համակարգը: The article discusses the problems of transformative society and also functional systems of supporting the businessmen’ productivity. Through the experiments there are revealed both psycho-psychological features of the businessmen’ functional opportunities and the system of factors supporting the businessmen‘ activity. В статье обсуждаются проблемы трансформационного общества, а ак же функциональные сисыемы обеспечения результатив- ности бизнесмена. Экспериментальным путем выяблены психофизиологические особенности проявления функциональных возможностей бизнесменов, а так же система фактореов обестечивающий резыльтативность деятельности.
Keywords: Անցումային հասարակություն; Տնտեսագիտություն