Изобарная теплоемкость метилового спирта - Арутюнян, Г. С.
Կանոնավոր ջերմային շարժման ռեժիմի մեթոդով երկբջջանի գլանային բիկալորիմետրով փորձնականորեն որոշված է մեթիլ սպիրտի իզոբար ջերմունակությունը ջերմաստիճանի 293÷-513 Կ և ճնշման 0.1 - 60 ՄՊա միջակայքում: Փորձի արդյունքները ներկայացված են աղյուսակի և գրաֆիկի տեսքով: Իզոբար ջերմունակության որոշման մաքսիմում սխալը կազմում է 4%:
Keywords: Физическая химия