Wisdom and Harmony - Vandamme, F.; Wang, L.; Albiñana, D.; Debrauwer, A.; Kaczmarski, P. (Տիգրան Մեծ)
Wisdom and harmony must be approached as multilayered, dynamic processes. The learning action team focuses on supporting especially young people and elderly people in their challenges of integration and development. These differrent layers of wisdom and harmony are crucial motors for innovation and strengthening progress as well for practice, therapy and theory… Իմաստությունը և ներդաշնակությունը պետք է ընկալվեն որպես բազմաշերտ, դինամիկ գործընթացներ: Կրթության պատասխանատուներն իրենց ուշադրությունն ու գործունեությունը սևեռում են հատկապես երիտասարդ և տարեց մարդկանց ինտեգրման ու զարգացման մարտահրավերների վրա: Իմաստության և ներդաշնակության այս տարաբնույթ շերտերն անչափ կարևոր խթան են նորարարությունների և առաջընթացի ամրագրման, ինչպես նաև՝ փորձառության, համակարգի կայացման և տեսությունների ձևավորման համար: Мудрость и гармонию следует рассмотреть как многослойный, динамический процесс. Группа обучающей деятельности фокусирует внимание на поддержке молодёжи и пожилых людей при вызовах интеграции и развития. Эти различные слои мудрости и гармонии выступают как решающие двигатели инновации и усиления прогресса, а так же для практики, терапии и теории.
Keywords: Философия