Грамматикализация и некоторые вопросы языкового прогноза - Григорий Самвелян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Խոսքի մասերի համակարգում տեղի են ունենում հին որակի մահացման և նորի կուտակման խորքային պրոցեսներ, որի միջոցով էլ հնարավոր և ռեալ է դառնում մի խոսքի մասի փոխանցումը մի այլ խոսքի մասի:
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature