Фондоотдача: сущность, тенденции, измерение - Ара Мхитарян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
1960-ական թվականների սկզբից արդյունաբերության մեջ տեղ գտած ֆոնդահատույցի նվազման անցանկալի միտումը պահանջում է մշակել այդ պրոցեսի կառավարման գործուն մեթոդ։ Հարցի լուծման համար անհրաժեշտ է երկու մոտեցում։
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory