Ինֆորմատիկայի հեռահար ուսուցման հեռանկարները ԼՂՀ-ում - Առստամյան, Վ. Վ.; Սահրաղյան, Մ. Ղ.
Հոդվածում դիտարկվում են ԼՂՀ-ում ինֆորմատիկայի դասավանդման և նոր ինֆորմացիոն տեխնոլոգիաների ներդրման հետ կապված հիմնահարցերը: Հեռահար ուսուցման համակարգի հիմնահարցը նշված է այն ուղղություններ ենթատեքստում, որոնք ներկայանում են որպես ուսանողների, գյուղական վայրեր դպրոցականների ուսուցման հետ կապված հիմնական տենդենցներ:
Keywords: Ինֆորմատիկայի դասավանդման մեթոդիկա