Об одной характеристической функции матриц - Саакян, Г․ Т.; Хачатрян, Г. X.
Աշխատանքում սահմանվում է և հետազոտվում երկրորդ կարգի մատրիցների համար մեկ բնութագրիչ ֆունկցիայի հատկությունները:
Keywords: Математика