Ресурсный цикл промышленности строительных материалов и эффективность его оптимизации - Михаил Тер-Оганян; Арташес Багдасарян; Арарат Закарян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Հասարակական արտադրության աննախընթաց վերելքի պայմաններում բնության և հասարակության միջև կատարվող նյութափոխանակությունը գնալով ավելի մեծ մասշտաբներ է ընդունում, աստիճանաբար բնական ռեսուրսների ավելի մեծ չափեր են ընդգրկում հասարակայնորեն անհրաժեշտ նյութական շրջանառության մեջ։
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory; Industries; Land use; Labor