ԼՂՀ հավերի և աղավնիների հելմինթոզները և դրանց դեմ տարվող պայքարը - Աղասյան, Ա. Բ.; Աղասյան, Ս․ Ա․
Աշխատանքում տեղեկություններ է բերվում ԼՂՀ-ում հավերի և աղավնիների որոշ հելմինթոզներով (ասկարիդոզ, սինգամոզ, ոայետինոզ) վարակվածության, դրանց ախտորոշման, բուժման ու նախականխարգելման մասին: В работе приведены данные о пораженности кур и голубей некоторыми гельментозами (аскаридоз, сингамоз, райетиноз). Приводятся некоторые данные о диагностике, лечении и профилактике этих болезней.
Keywords: Վարակիչ հիվանդություններ; Անասնաբուժություն