Պարույր Սևակի «Եվ այր մի Մաշտոց անուն» պոեմի ուսուցումը - Խաչատրյան, Ս. Ե
Итак, поэма П.Севака “Ев айр ми Машгоц”, которая является неповторимым художественным произведением посвещенная М.Маштоцу и надо по достоинству преподнести ее учащимся. В этой статье предлагаются наиболее эффективные педагогические методы обучения этому произведению. Այսպիսսվ, Պ. Սեւակի «Եվ այր մի Մաշտոց» պոեմը, որը գեղարվեստական անզուգական կոթող է՝ նվիրված Մեսրոպ Մաշտոցին, հարկ է՝ ըստ արժանվույն մատուցել սովորողներին: Սույն հոդվածում առաջարկվում է այդ երկը ուսուցանելու առավել արդյունավետ մանկավարժական մեթոդներ:
Keywords: Գրականագիտություն; Դասավանդման մեթոդներ