Նարեկացու անվան և նրան առնչվող բառերի կիրառությունները չափածոյում - Մինասյան, Ս. Ա.
Միջնադարյան նշանավոր բանաստեղծի Նարեկացի մականվան ու նրան առնչվող բառերի լեզվական և ոճական կիրառությունները արդի չափածոյում ունեն տարբեր և լայն կիրառություններ: В армянской поэзии имя всемирно известного средневекового поэта Григора Нарекаци употребляется в разных языковых и стилистических формах.
Keywords: Բառագիտություն; Ստուգաբանություն; Գրիգոր Նարեկացի