Արցախի եթերայուղատու բույսերը և նրանց օգտագործման հեոանկարները - Ավետիսյան, Ա. է.; Հովհաննիսյան, Ծ. Կ.
В данной статье указываются дикорастущие и культивируемые эфиромасличные растения Арцаха и перспективы их использования для создания местного экологически чистого эфиромасличного производства. Սույն հոդվածում համառոտ նշվում Է Արցախի վայրի ու մշակովի եթերայուղատու բույսերի ե նրանց հիման վրա եթերայուղերի Էկոլոգիապես մաքուր արտադրություն հիմնելու հեռանկարների մասին:
Keywords: Քիմիա; Եթերայուղային բույսեր