Ծայրային պայմանում սպեկտրալ պարամետրալ պարունակող մի ծայրային խնդրի սպեկտրի մասին - Պետրոսյան, Ս. Կ.
Դիտարկվում Է Շտուրմ-Լիուվիլի (1)-(2) խնդիրը ոչ տեղային ծայրային պայմանով: Հետազոտված Է տրված խնդրի սպեկտրը և լուծման որոշ հատկություններ: Рассматривается задача Штурма-Лиувшшя (1)-(2) с нелокальным граничным условием. Исследованы некоторые свойства решений и спектр указанной задачи.
Keywords: Մաթեմատիկա