Развитие бригадных форм организации и стимулирования труда - Рудольф Гаврилов; Юрий Суварян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Աշխատանքի կառավարման կատարելագործման գլխավոր ուղղություններից մեկը անցումն է աշխատանքի կոլեկտիվ կազմակերպման և խթանման սկզբունքներին։ Անհատական աշխատուժի օրգանական միավորումը կոլեկտիվի (բրիգադի) կազմում ձևավորում է որակապես նոր երևույթ՝ բրիգադային աշխատանքի արտադրողական ուժը։
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory; Industries; Land use; Labor