О некоторых аспектах теории валентности - Элеонора Егиазарян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Ժամանակակից լեզվաբանության մեջ արժույթի գաղափարը ամենաարդիական պրոբլեմներից է։ Այդ տեսության զարգացումն ունի իր պատմությունը, որը սկիզբ է առել ֆրանսիացի հայտնի լեզվաբան Լ. Տենյերի ուսմունքից:
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature