О некоторых свойствах решений линейной однородной системы двух дифференциальных уравнений - Саакян, Г. Г.
Աշխատանքում դիտարկվում է երկու աոաջին կարգի դիֆերենցիալ հավասարումներից համասեռ գծային համակարգը: Հատուկ ձևափոխության միջոցով այն բերվում է ուսումնասիրման տեսանկյանից ավելի պարգ տեսքի: Դիտարկվում են նաև լուծումների գրոների հատկությունները այն դեպքում, երբ համակարգի գործակիցները պահպանում են իրենց նշանները տրված հատվածում: В работе рассматривается линейная однородная система двух дифференциальных уравнений первого порядка. С помощью специального преобразования она сводится к более простому для изучения виду. Рассматриваются также свойства нулей решений в случае знакопостоянных коэффициентов.
Keywords: Математика