Борьба ЦКК-РКИ Армении с бюрократизмом в государственном аппарате (1924—1934) - Артур Абаджян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
Սոցիալիզմի հիմքերի շինարարության ժամանակաշրջանում Սովետական Հայաստանի ԿՎՀ—ԲԳՏ-ի կարևորագույն խնդիրներից մեկը պայքարն էր պետական ապարատում բյուրոկրատիզմի և նման այլ երևույթների դեմ։
Keywords: Political Science; J Political Science; Political institutions