Совершенствование механизма распределения в территориально-отраслевых взаимоотношениях на современном этапе (на материале АрмССР) - Гоар Меликян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
ՍՄԿԿ XXVII համագումարի առաջադրած ժողովրդական տնտեսության կառավարման գործում ճյուղային և տարածքային մոտեցումների օպտիմալ զուգակցումը, ի թիվս այլ խնդիրների, պահանջում է բաշխման տնտեսական մեխանիզմի կատարելագործում։
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory