Генерал В.Г. Мадатов и Донские казаки в битве под Шамхором 3 сентября 1826 г. - Захаревич, Алексей (ԱրՊՀ հրատ․)
Հոդվածում հարուստ սկզբնաղբյուրների հիման վրա ներկայացվում է գեներալ Վ. Մադաթովի գործունեությունը Շամքորի ճակատամարտի ժամանակ: Based on the rich sources the article presents the activities of general V. Madatov during the battle of Shamkor.
Keywords: Арсах; История