Совершенствование показателей оценки собственных результатов производства - Радик Мирзоян; Акоп Марутян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
ՍՄԿԿ XXVI համագումարի և ետհամագումարյան պլենումների որոշումներով նախատեսված կարևոր տեղ է հատկացվում արդյունաբերական մինիստրությունների, միավորումների, ձեռնարկությունների գործունեության պլանավորման, գնահատման և խթանման ցուցանիշների համակարգի կատարելագործմանը։
Keywords: H Social Sciences; Economic Theory; Industries; Land use; Labor