Развитие внеаудиторной работы как фактор развития профессиональных компетенций - Ишханян, И. О.; Ишханян, Г. О.
Ուսանողների հետ արտալսարանային աշխատանքների զարգացումը, որպես կարևոր գործոն մասնագետների պրոֆեսիոնալ մակարդակի բարձրացման առումով, պայմանավորված է ժամանակակից բարձրագույն կրթության կոշտ պահանջներով և շուկայական հարաբերություններին անցման, կրթության բնագավառում լավագույն որոշումների կայացման, ՆՏՊ առավելությունների մաքսիմալ օգտագործման, նոր ինֆորմացիոն տեխնոլոգիանների, ինչպես նաև ուսուցման նոր մեթոդիկաների կիրառման անհրաժեշտությամμ: Այս հետազոտական աշխատանքում դիտարկվել են արտալսարանային աշխատանքների հիմնական խնդիրները և դրանց լուծման ուղիները:
Keywords: Экономика