Современный рынок труда и особенности его регулирования в НКР - Айрапетян, А. А.
Տվյալ հետազոտությունը նվիրված է ԼՂՀ-ում աշխատանքի շուկայի զարգացման հարցերին: Թեմայի արդիականությունը կայանում է աշխատուժի միգրացիայի, գործազրկության աճի առկայության և բնակչության կենսամակարդակի նվազման մեջ: Հոդվածում մանրամասն վերլուծության է ենթարկվել ԼՂՀ աշխատանքի շուկայի ներկա իրավիճակը, բացահայտվել են շուկայի զարգացման պոտենցիալ հնարավորությունները և աշխատանքի շուկայի կարգավորման համապատասխան պետական մարմինների խնդիրները:
Keywords: Экономика