Постмодернистская религиозность: взгляд традиционалистской школы - Товбин, К.
In article is considered notion Post-religion, constructed, coming from methodological basis of the Traditionalist school. Post-religion is shown with different sides, allowing judge about its de-sacred function. Հոդվածով քննարկվում է պոստ -կրոնը հասկացությունը, կառուցված, մեթոդաբանական հիմք ընդունելով ավանդապաշտ դպրոց: պոստ-կրոն ցուցադրվում է տարբեր կողմերից, ինչը թույլ է տալիս դատավորին այն իր դե -սուրբ գործառույթի մասին:
Keywords: Философия религии; Религиоведение