О способах презентации некоторых структурных и лексических особенностей терминов психологии в процессе обучения русскому языку - Золян, Л․
Հոդվածում դիտարկվում են հոգեբանության եզրույթների որոշ կառուցվածքային ու բառագիտական առանձնահատկությունները և համընդհանուր գրական լեզվի բառապաշարի հետ նրանց ընդհանրությունները: Եզրույթների լեզվաբանական բնութագրերը թույլ են տալիս շատ արդյունավետ օգտագործել եզրույթները ռուսերենի` իբրև մասնագիտական լեզվի, դասավանդման ժամանակ: The article examines some structural and lexico-semantic characteristics of psychology terms and their relations with the general literary language. The linguistic characteristics of psychology terms allow to use them in process of teaching of Russian as language of a speciality.
Keywords: Русский язык