Հանցանք կատարած զինծառայողների քրեագիտական և սոցիալ-հոգեբանական առումները - Նահապետյան, Լեոնիդ (Եվրոպրինտ)
Սույն հոդվածում հեղինակը հանգամանորեն քննարկում է հանցանք կատարած զինծառայողների քրեագիտական և սոցիալ- հոգեբանական առումները և դրանց ազդեցությունը զինծառայողների քրեածին վարքագծի ձևավորման վրա: В данной статье автором рассматриваются уголовные кримино- логические и социально-психологические аспекты деятельности военнослужащих совершивших преступления, а также анализируется их воздействие на криминалное поведение военнослужащих. In this article, the author discussed in detail the criminological and social-psychological aspects of military servicemen who have committed crimes, and also analyzes their impact on the development of criminal behavior of military servicemen.
Keywords: Իրավունք