ՀՀ սահմանադրական փոփոխությունների անհրաժեշտությունն իրավաստեղծ գործունեության համատեքստում - Մուրադյան, Լիլիթ (Եվրոպրինտ)
Սույն հոդվածում հեղինակը հանգամանորեն քննարկում է սահմանադրական փոփոխությունների անհրաժեշտությունը իրավա-կարգավորումների և իրավաստեղծ գործունեության ոլորտներում՝ դատական և սահմանադրական բարեփոխումների համատեքստում: В данной статье автор обстоятельно обсуждает необходимость конституционных изменений в сферах праворегулирования и правотворческой деятельности в контексте судебных и конституционных реформ. In this article the author discusses in detail the need for constitutional changes in the law, and order lawmaking areas in the context of judicial and constitutional reforms.
Keywords: Իրավունք