Պառլամենտարիզմի ձևավորման և զարգացման առանձնահատկություններն Արևելյան Եվրոպայի երկրներում - Հարությունյան, Մանուկ; Մնջիկյան, Խաչատուր (Եվրոպրինտ)
В статье рассмотрены некоторые особенности парламентаризма в странах Восточной Европы. Основная направленность исследования – раскрытие доминирующих тенденций развития парламентаризма в странах Восточной Европы. The article discusses of parliamentarism Eastern Europe. The main focus of the study is to reveal the dominant trends in the development of parliamentarism in Eastern Europe. Հոդվածում դիտարկված են պառլամենտարիզմի որոշ առանձնահատկություններն Արևելյան Եվրոպայի երկրներում: Հետազոտության հիմնական ուղղվածությունն է` բացահայտել Արևելյան Եվրոպայի երկրներում խորհրդարանական զարգացումների տիրապետող միտումները:
Keywords: Փիլիսոփայություն