Позиция ФРГ в отношении арабо-израильской войны 1973 г. - Ашот Манучарян (Հայկական ՍՍՀ գիտությունների ակադեմիա)
ԳՖՀ-ի չեղոք դիրքորոշումը 1973 թ . հոկտեմբերյան պատերազմի օրերին պայմանավորված էր միջազգային լարվածության թուլացմամբ, համաշխարհային ասպարեզում արաբական երկրների դերի մեծացմամբ և արաբական ներմուծվող նավթից ԳՖՀ-ի տնտեսության ուժեղ կախվածությամբ։
Keywords: History; Political Science; Modern History; D History; J Political Science