Разработка технологии получения волокнообразующих сополимеров акрилонитрила с сорбиновой кислотой и изучение их свойств - Оганнисян, А.; Геворгян, Э.; Геворгян, М.
Աշխատանքում ուսումնասիրվել է Ակրիլանիտրիլի և Սորբինաթթվի համատեղ պոլիմերացման տեխնոլոգիական հնարավորությունը: Միաժամանակ և սպեկտորներով դիտարկվել է ստացված համապոլիմերի քիմիական կառուցվածքը և հայտնի լուծիչների մեջ նրա լուծելիությունը կախված ջերմաստիճանից։ In this research the technological development of joint polymering of acrilanitrate and sorbin acid is studied. The chemical structure of polymer is viewed by UK and PMR specters as well as its solubility in known solutions depending from the temperature.
Keywords: Xимфизика