Методическая заметка о векторном моделировании тепловых состояний - Алексанян, Ал.; Никогосян, Г.
В данной методической заметке предлагается способ, позволяющий на языке геометрических построений наглядно продемонстрировать принципы термодинамики. Տվյալ մեթոդական ակնարկում առաջարկվում է եղանակ, որը թույլ է տալիս ջերմադինամիկայի սկզբունքները երկրաչափական կառուցումների միջոցով ցուցադրել տեսանելի ձևով: This methodological article suggests a way to demonstrate the principles of thermodynamics in the language of geometric building.
Keywords: Физика